Muzică și divertismente pentru giurgiuvenii de toate vârstele, de Zilele Municipiului

Muzică și divertismente pentru giurgiuvenii de toate vârstele, de Zilele Municipiului

Municipalitatea a pregătit pentru giurgiuveni de ziua lor muzică și divertismente pentru toate vârstele și gusturile. Pentru iubitorii de folclor, spectacolul de muzică populară de luni, 21 aprilie, a adus pe scena amenajată în fața Teatrului „Tudor Vianu” nume celebre precum Mioara Velicu, Elena Merișoreanu, Sanda Argint, Maria Loga, Cristina Turcu Preda, Ștefania Rareș, Maria Ghinea, Aurelian Preda, Ion Ghițulescu, Dumitru Zamfir sau Tănase Stoian. Spectacolul moderat de Georgel Nucă a fost filmat de televiziunea TVH și va fi difuzat integral în cadrul emisiunii Petrecere românească cu Georgel Nucă.
Seara de 22 aprilie a fost dedicată în special tinerilor, invitate fiind trupele pop-dance și pop-rock Roads, Deepcentral și Vunk. Atât spectacolul de muzică populară, cât și cel de muzică ușoară au adunat sute de giurgiuveni în Piața Turnului. Atmosfera de distracție și voie bună a fost întreținută și de sesiuni de karaoke, concursuri și animație la scenă, la care se adaugă berea, micii și numeroase alte produse tradiționale expuse la vânzare de diferiți comercianți.
Și copiii au fost în atenția municipalității de Zilele Municipiului. Aceștia au putut asista la spectacole coregrafice susținute de asociațiile culturale pentru copii din municipiu, s-au putut bucura de parcul de distracții instalat în Piața Turnului, dar și în zona Parcului Mihai Viteazul, și chiar s-au putut transforma în diferite personaje în urma ședințelor de pictură pe față.
Giurgiuvenii sunt așteptați cu mic, cu mare, în Piața Turnului și în seara aceasta. La ora 17,30, se pot alătura cursanților Școlii de dans “World Dance” într-o acțiune de tip flash mob pe melodia “Happy”, a lui Pharrell Williams. Vor urma apoi spectacolul coregrafic susținut de aceeași școală de dans, concertul în aer liber susținut de Orchestra de suflători Valahia și mult așteptatul concert cu artistul hip-hop Maximilian și binecunoscutul Horia Brenciu & HB Orchestra.

Ultima modificare: 23.04.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Flash mob la Giurgiu, pe melodia lui Pharrell Williams – Happy

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.